Lämna din förfrågan gratis, enkelt och snabbt!

Var ska projektet utföras?
Vad behöver ni hjälp med?
Kontaktinformation
Genom att skicka förfrågan godkänner du att din kontaktinformation lagras och vidarebefordras till anslutna entreprenörer.
Endast utvalda förfrågningar utan personlig information publiceras på hemsidan (endast län-, kommun- och kommentarfältet).

Hjälp med byte av dörr, dörrar eller dörrfoder?

Dörrar

Dörrar

Dags att byta eller köpa ny dörr

Det finns ett stort urval av dörrar och det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av leverantörer. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta rätt leverantör samt hantverkare för råd och tips. Våra hantverkare jobbar med dom största leverantörerna med brett utbud av dörrar och kommer säkert att finna rätt lösning för just dig.

Söker ni dörrar?

Dags att skaffa ny dörr? Vi hjälper dig med att hitta en leverantör av dörrar, samt en hantverkare i ditt närområde!

 

Det finns mycket att tänka på när ni skall skaffa ny dörr. Stämmer dörren ihop med huset och inredningen i övrigt. Alla som besöker Ert hem kommer att se ytterdörren, så visst är det viktigt hur den ser ut.

När det gäller innedörrar så finns det olika typer av dörrar. En slät dörr passar oftast in i de flesta moderna miljöer. En glasdörr för ett ljusare rum, eller en trädörr i en viss färg för att passa in i stilen för ett annat rum. Planera noga vad för sorts dörr som passar just Er.

 

Bygghjälpen hjälper Er att hitta rätt hantverkare för ert dörrbyte!